יום ראשון, 17 באפריל 2016

פרלינים


שוקולד-סדנת שוקולד-סדנאות שוקולד
עברית  |  English  |  
תצוגת אופנה משוקולד - פריז 2011  |  תרומה לקהילה  |  מידע על שוקולד  |  גלריית אמנות מתוקה  |  
בונבוניםפרליניםזילוף הקרםפרלינים
 
סדנת השוקולד הלימודית המקיפה והמקצועית ביותר בישראל
לעבודה עם שוקולד והכנת פרלינים
מיועדת לקהל הרחב - גם ללא ניסיון קודם
מטרת הסדנה:
המשתתפים יכירו ויבינו את תכונות השוקולד והתנהגותו בתנאים שונים
וילמדו לטמפרר שוקולד בשיטות מתקדמות ופשוטות לישום - גם בבית!

בכיתת האמן המקצועית, בהנחייתה האישית של מיה שטרן, התלמידים ירכשו את כל הידע הנדרש בכדי להכין פרלינים בתבניות, כולל סוגי מליות, באופן ובשיטות מתקדמות, שיאפשרו להם ליישם ידע זה בבית ובקלותלאחר הסדנה! 

הם ידעו לגבש שוקולד באופן נכון ופשוט לביצוע ויוכלו להכין מגוון מוצרי שוקולד, כמו טבלאות שוקולד,  מקופלת וכמובן... פרלינים!
 
תוכן הסדנה:
בכיתת האמן להכנת פרלינים נלמד על השוקולד, מקורותיו וסוגיו השונים,
ונערוך טעימה מודרכת של סוגי שוקולד. נלמד על הכימיה של השוקולד ועבודה נכונה עם שוקולד: המסה, טמפרור, יציקה לתבניות, זילוף וסגירה.

הסדנה כוללת הסבר נרחב על הכימיה של השוקולד והתנהגותו,
המלצות על ציוד מתאים ולמידת שימוש נכון בו, עקרונות מילוי ומתכונים.המשתתפים יקחו חלק מעשי בתהליך הכנת הפרלינים

במהלך הסדנה נכין מבחר פרלינים משובחים בטעמים שונים,
את הפרלינים שהוכנו בסדנה המשתתפים אתם מקבלים לקחת הביתה...
 
בסדנת השוקולד והכנת הפרלינים שלנו השתתפו עד היום אלפי חובבי שוקולד ומאז הם מכינים בקלות והנאה שוקולד בתנאים ביתיים
גם אתם, מיד עם סיום הלמידה בסדנה זו, תוכלו להכין בבית שוקולד טעים, איכותי, אסתטי, מרשים וקוצר מחמאות!
 
את הסדנה המיוחדת הזו מעבירה מיה שטרן באופן אישי,
שוקולטיירית בכירה, ממייסדות תחום לימודי השוקולד בישראל
ובעלת בית הספר לשוקולטיירים

 
מחיר הסדנה למשתתף 360 ש"ח,
מחיר הנחה לנרשמים ביחד, זוג או יותר: * 335 ש"ח למשתתף.
הסדנה מתקיימת בסטודיו שלנו בכפר-סבא
* ביום הסדנה ניתן לרכוש בסטודיו ציוד לשוקולד וחומרי גלם איכותיים המומלצים על ידנו בהנחה של 10%!
תאריכי הסדנאות הקרובות
מספר המקומות מוגבל - הקדימו להירשם.
 
חודשיוםתאריךשעה
מרץשלישי 11/03/1418:00

להזמנת מקום בסדנה צלצלו ל077-3220220
(א-ה בין השעות 9:00-19:00 ו' 9:00-14:00)

או מלאו את פרטיכם ונחזור אליכם :
 




* הנחה ניתנת על תשלום מלא ביום הסדנה בלבד, ללא כפל הנחות
משתתפי הסדנאות כותבים:

למאיה, 
הגענו מהצפון בשישי בבוקר, לסדנת שוקולד פרלינים במטרה ללמוד את הנושא ברצינות.
קיבלת אותנו בחום ובחיוך רחב.
סדנת השוקולד שלך משלבת חומר עיוני מעמיק ומעשי. 
כל שאלה שנשאלה נענתה באופן מקצועי ובסבלנות רבה.
יצאנו עם חשק ענק להתחיל ולהתנסות בקסם השוקולדי הזה.
תודה על יום נפלא במחיצתך מקווים להיפגש בהמשך.

אוהד ואיריס נריה
כפר ורדים
תודה לאודי על התיאומים הטלפונים והאדיבות.
 



שמי איציק מירושלים
השתתפתי ביום שישי האחרון בסדנת פרלינים שהתקיימה אצל מיה שטרן בסטודיו המדהים שלה
רציתי לציין שעוד לפני תחילת הסדנא גיליתי אשת שוקולד מדהימה שממש מקרינה אור והילה מדהימים לכל הסובבים אותה.
כמו כן למדנו בצורה יסודית את טימפרור השוקולד בשיטת ההזרעה יוחודית שהראתה לנו איך לעבוד ביתר קלילות ובפחות לכלוך במטבח הביתי.
כאדם שמתעסק מס'' שנים לא מועט בקונדיטוריה, ושוקולד זהו אחד החוסרים שלי, גיליתי שאפשר ללמוד בזמן קצר מאוד את היסודות לטווח הארוך.
ולסיום רציתי לציין שביום שישי האחרון הגעתי הביתה כשעה וחצי לפני שנכנסה שבת המלכה ושכנעתי את אשתי שאכין פרלינים כשהחומר עדיין חם ובאמת שעבדתי ע"פ השיטה של מיה ויצאו פרלינים מדהימים ביותר מתפצפצים ומבריקים כאור השמש! לצערי ,רציתי לצלם אך הילדים הספיקו לבלוע אותם איך שהם יצאו מהתבניות..
בהמשך בעזרת ה'' אצלם ואעלה לאתר.
ברכות ליום העצמאות הקרב ובא עלינו לטובה ושכולם יצליחו לעשות שוקולד בצורה הטובה ביותר.

ודבר אחרון באמת אחרון ברכות לבעלה של מיה ,אודי שגילה לנו מהו אדם לבבי ומקצועי בקבלת תלמידים ובהרגשה מדהימה בלתת חיוך מדהים לתלמידים .

ביי. 



סדנא - חוויה משתלמת
מאיה שלום
השתתפתי בסדנא לפרלינים באחד מימי שישי של סוף חודש ספטמבר 2010.כמתנת יום הולדת שעשתה לי רעייתירציתי לשבח את המיקצועיות ואת הדרך בה העברת את הסדנא על הצד המוצלח ביותר
קניתי לעצמי את הציוד הנדרש לשוקולטייר מתחיל
ועם הכלים והידע הרב שהענקת לנו יצאתי לטבילת האש הראשונה שלי
אמנם התבנית הראשונה קצת היתה מאכזבתאך לא אמרתי נואש וניסיתי שוב
לא האמנתי למשמע אוזני לתגובות המשבחות שקיבלתיאפילו הציעו לי לעשות הסבה מקצועיתי
דידים שטעמו מכרים שקיבלו דוגמאות לטעימהרוצים היום להזמין ממני פרלינים כמתנות לחגים או לארועים
היה ממש כייף להשתתף בסדנא הענקת לי המון ידע לייצר פרלינים טעימים ומשובחים
ישר כוח אריק פינטו


סדנת שוקולד ופרלינים אצל מיה שטרן:
השתתפתי כבר בסדנאות וקורסים רבים בחיי,
הסדנה של מיה היתה ברמה גבוהה מעל המצופה!
מיה מעבירה את החומר בצורה ברורה ומקצועית, עניינית ומעניינת.
הרצון להעניק, להעביר את החומר כך שכל אחד מהמשתתפים יפנים ויבין,
ויהיה לו נהיר גם האיך וגם הלמה,
היה מאלף. מיה הסבירה כל שלב, פרטה את הבעיות שעלולות להתעורר ואת הדרכים לעקוף אותן,
הציעה שימוש במכשירים זמינים לכל חובב, ולאו דווקא יקרים.
ההקשבה היתה טוטאלית, כל אחד הקפיד לרשום לעצמו את הטיפים שחילקה למכביר.
נהניתי מאוד, וגם למדתי.
היתה חוויה מיוחדת.
תודה.
אלינוער רבין
(כותבת ועורכת ספרי בישול)



הי מיה, שבת שלום
מבקשת אני להודות לך על הסדנה המעניינת, המפרה והמעשירה
שהועברה על ידך בחן , בנועם ובמיקצועיות רבה,
השכלתי, נהנתי ואהבתי אישיותך הנעימה - ישר כח!
שוב תודה ושבוע טוב
מירי



המלצה חמה,
אני חובב בישול "מכור" מזה שנים רבות
עד היום השתתפתי בהרבה סדנאות בכל מני תחומים קולינריים
מה שבעיני מבדיל את הסדנה של מיה מכל השאר
הוא שמיה לא "גם מנחה סדנאות" חוץ מהמקצוע המרכזי שלה (כמו רוב העוסקים בתחום)
אלא ממש מקצועית ומומחית בללמד את מקצוע השוקולד!
נסיוני לימד אותי שאם אדם יודע להכין משהו- זה עדיין לא הופך אותו למורה
מיה, שב100% מזמנה מלמדת שוקולד- עושה את זה הכי טוב שאפשר לבקש.
הסדנאות מהנות מאוד , אבל יותר מכך - מקצועיות !
ומי שמשתתף , לומד ממש ולא רק עובר חוויה מתוקה,
בזכות סדנת הפרלינים אני מצליח להכין שוקולד שקוצר תשואות אצל מכורי שוקולד רציניים,
בקרוב מיה, אני מתכנן להתצטרף לקורס המקיף שלך עליו שמעתי דברים נפלאים !
תודה לך
מאוד ממליץ למי שרוצה את הטוב ביותר!
ארז.ד.



היי מיה
ברצוני להודות לך על סדנה מקצועית ומהנה
הגעתי רק עם אהבה לשוקולד - בלי שום ידע
והפלא ופלא, תוך 4 שעות למדתי כל כך הרבה !
היום אני מכין שוקולד בהצלחה ו..זוכה להמון אהבה
כי כל מי שאוכל את הפרלינים שלי בהחלט מתאהב..:)
והכל בזכותך!

תודה ולהתראות בסדנאות הבאות
ישי


מיה היקרה.
שוקולד תמיד עושה את זה לכולם. אין מה להגיד. מה שמייחד אותך - זה את המיוחדת.
את מלכה! פשוט היה נעים לשהות במחיצתך.
הזמן טס לו, היה טעים והכנת פרלינים כבר לא נראה כ"כ מאיים... נגיש,
כייפי וטעים. ועכשיו צריך להתחיל להתאמן בבית.
תודה מכל הלב! שחר


שלום מיה,
לפני כ- חודשיים עשיתי אצלך סדנא, בינתיים עלה האתר החדש שלי
באתר יש מוצר אחד בו הפרלינים הם שלי ,
הסדנא שלך לימדה אותי המון ובזכותה למדתי את כל הפטנטים ומשם אני נהנית ליצור תודה!
טליה "מתוק- מתוק"



סדנת פרלינים זה סיפור אחר!
עוד קודם למיה הייתי בשתים כאלה-סדנאות אצל שוקולייטרים מהמובילים בארץ,
הסדנא שלהם היתה סדנא יותר "הופעתית" מאשר מקצועית שלא נותנת מספיק כלים
ליצור שוקולד לבד בבית.
ועכשיו הייתי בסדנת פרלינים אצל מיה שטרן-סוף סוף זכיתי בסדנא מאוד מקצועית,
הסדנא כוללת למידה מעמיקה וחומר עיוני שמאוד מאוד עוזר להצלחת הכנת הפרלינים בבית
- אין קיצורי דרך.
גיליתי שהעבודה עם שוקולד כובשת ומרתקת ומיה מעבירה אותה בהמון אהבה ובמקצועיות רבה.
היא מדגישה את כל הפרטים הקטנים שמאוד חשובים
(..את זה יודעים רק אחרי שמנסים להכין לבד- ומצליחים!)
מיה מגשימה את חלומם של המכורים לשוקולד ליצור פרלינים להגשים אותו בבית.
סדנא מקצועית בהחלט! חזרתי הביתה, ניסיתי והצלחתי!
תודה לך מיה על פנטזיה מתוקה שהתגשמה, נורית פרוכטמן.



מיה היקרה...
תודה לך על יום שישי קסום...תלוש מכל מציאות רועשת.
סדנת הפרלינים, מלאה במקצועיות מדהימה,
זרמת עם כל שאלה ונתת תחושה שוקולדית ;-)
יצאתי מאושרת!

"המון דברים יפים בעולם- חלום מיוחד שמור לכולם..." 

תודה. אתי.ס.




בבוקרו של יום שישי הגעתי לבית קסום להשתתף בסדנת פרלינים,
כמי שאוהב מאוד לבשל בכלל ולהכין מוצרי שוקולד בסיסיים בפרט.
אומנות פרצה מקירות הבית ובסטודיו ניתן היה להרגיש חשמל באוויר
וניתן היה להבין שלא מדובר בעוד סדנא "סטרילית".
במשך 4 שעות עברנו הדרכה מעמיקה על סודות השוקולד,
תוך התנסות מעשית בתהליך הכנת הגנאשים (מילוי) והפרלינים (ציפוי).
מיה לא חסכה שום מידע ולא הסתירה שום פרט, כשהיא מוסיפה טיפים מנסיונה העשיר
והופכת את אומנות הכנת הפרלינים
למשהו נגיש וקל להבנה ולעשייה.
אני כבר מחכה להזדמנות הבאה להיפגש עם מיה לעוד חוויה מוצלחת. בועז
 
 
 

 
 
  מפת האתר I הפוך לעמוד הבית I הוספה למועדפים  I  [חזור למעלה] I יצירת קשר   ©כל הזכויות שמורות   www.maya-stern.com          
 
לייבסיטי - בניית אתרים
עמוד זה נערך באמצעות עריכה מתקדמת ולכן לא ניתן להשתמש במנגנון הגרירה. לחץ כאן להמשך עריכה ידנית של עמוד זה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה